Belépés
e-mail:
jelszó:
Kedvencek

Utoljára megtekintett
szállások


Legújabbb szálláshelyek:

ELŐSZŐR JÁR NÁLUNK?

A Szállás Link Katalógus www.szallaslink.hu ingyenes szálláskereső rendszer.

Szálláskeresők
  • Turisztikai régió szerinti keresés
    Szálláskeresőnkben válasszon egy régiót a Turisztikai Régiók legördülő menüben. Ezt követően válasszon egy megyét, majd a megjelenő települések közül válasszon egyet. Amikor kiválasztott egy régiót, egyszerre megjelennek a találatok. Amikor megyét is választ, akkor már csak az abban a megyében szereplő szálláshelyek jelennek meg. Ha települést is választ, akkor csak a választott településen lévő szállások jelennek meg találatként.
  • Térképes szálláskereső szálláskereső Nyugat_Dunántúl Balaton és környéke Dél-Dunántúl Közép-Dunántúl Észak-Magyarország Tisza-tó Budapest és környéke Észak-Alföld Dél-Alföld Kattintson a térképre és az adott régió szálláshelyei megjelennek. A találatokat szűkítheti megyék szerint a térkép mellett megjelenő megyeválasztó legördülő menüből, majd a megjelenő település választóból.
A szálláshelyekről
A Szállás Link Katalógusban minden szálláshelynek megtalálhatók az elérhetőségei, és leírás a szálláshelyről, valamint egy fénykép. A szálláskeresés honlapunkon ingyenes. Ön közvetlen a szálláshely tulajdonosával veheti fel a kapcsolatot.

Regisztráció szálláskeresőknek
Érdemes regisztrálni honlapunkon, mert a regisztrált felhasználóknak az előzőleg elmentett szálláshelyei megjelennek a kedvencek között, ha egy későbbi időpontban visszatér honlapunkra és bejelentkezik, szálláshelyeit megtalálja a kedvencek között. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

kedvencekKedvencek
Minden szálláshely bal oldalán található egy piros szív.Kedvencek Ha megtetszik valamelyik szálláshely Önnek, akkor kattintson a szívre. Ezt követően a szívben egy fehér kereszt jelenik meg Kedvenc szállás és a szálláshely bekerül a bal oldali Kedvencek listába. Ha megtekintette a szálláshely adatait ezt követően nyugodtan kereshet a többi szállás közt, a kedvencek közé betett szállást baloldalon eléri egy kattintással. Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk és belép a bal oldali belépés felületen, akkor a már korábban elmentett kedvenc szálláshelyei megjelennek a Kedvencek között.

Utoljára megtekintett szállásokUtoljára megtekintett szállások
A honlap bal oldalán a Kedvencek alatt található rovat. Az utoljára megtekintett szálláshelyek találhatók benne. A szállás nevére, kisképre kattintva eljut a szállás részletes oldalára. Regisztrált felhasználóink utolsó belépés óta meglátogatott oldalait megjegyzi a rendszer.

Legújabb szálláshelyek
A honlap bal oldalán az Utoljára megtekintett szállások rész alatt található rovat. Új regisztrált szálláshelyinket találja a rovatban. Látható a szálláshely neve és a település ahol található a szállás. Szállás névre kattintva eljut a szállás részletes oldalára. Szálláskeresés névben, leírásban
Utazás Nyereményjáték
szallashonlapkeszites.hu